Adriana Matoshi në iftar me ish bashkëshortin dhe të birin

Se Adriana Matoshi është krejt e veçantë, kjo dihet.

Aktorja dhe deputetja e Kuvendit të Kosovës, në postimin e saj të fundit ka prezantuar një pjatë me ushqim.

Në këtë postim, Adriana Matoshi ka etiketuar ish bashkëshortin e saj Albert Sylejmani dhe të birin Bojkenin,

Adriana, vazhdon të ruaj raporte korrekte me babain e fëmijëve të saj.

Share With:
Translate »
36 Views