Albana Osmani, një surprizë për dashuritë e saj me rastin e Shën Valentinit | Video

Albana Osmanin e kemi parë tek shprehet prej kohësh që është beqare. Dhe në një ditë si kjo e të dashuruarve, beqarët bien më shumë në sy edhe pse ata janë shumë rehat me veten. Ndryshe nga shumë beqarë, Albana ka vendosur ta festojë Shën Valentinin. Por gjithçka është krejtësisht tjetër nga sa e keni menduar. Ajo u ka përgatitur një darkë surprizë prindërve të saj me rastin e Shën Valentinit dhe pjesë e gëzimit të tyre është edhe ajo. Përveçse një dhëndërr, çfarë mund të duan më tepër prindërit e Albanës nga një vajzë si ajo?! /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
1100 Views