Anita Haradinaj flet për vajzën: ‘Nuk është vajza e babit…’

Arnita Haradinaj, e ftuar ‘Në kurthin e Piter Pan’, foli për jetën private dhe profesionale. Ndër të tjera, edhe për marrëdhënien me të bijën. E vënë para pyetjeve të gazetarëve të vegjël, ajo zbërtheu shumë nga jeta e saj.

E pyetur nëse vajza është më e afërt me babanë apo me të, ajo u shpreh se nënat janë shoqet më të mira të vajzave.

Të gjithë thonë se gocat janë të baballarëve, por unë nuk e besoj këtë legjendë. Sepse konsideroj që mamatë janë shoqet dhe udhërrëfyeset më të mira të fëmijëve. Besoj te dashuria e mamave që është sublime.

Share With:
Translate »
9 Views