Archie një kopje e babit, vjen foto e ëmbël nga aeroporti

Harry, Meghan dhe djali po udhëtojnë me avion dhe paparaci e kapi një foto të Archie-t që rritet e ndryshon çdo ditë. Dhe në këtë fazë është fiks si i ati, Harry. Të mos flasim pastaj për rrobat që i kishte si të Harry-t dikur. Meghan, ashtu si Kate po kujdeset t`i veshë djalit rroba në stili e vjetër. Dhe Harry e ka fiks një foto të tillë, shkrepur po nga paparacët në shkallët e avionit, në vitin 1985.

Archie was wrapped up in a navy padded baby grow and a sweet cream knitted bobble hat as he was carried down the airplane steps by his mother the Duchess of Sussex on their arrival in Cape Town today. The Sussexes are kicking off the first leg of their 10-day royal tour

I njëjti dyshim, të njëjtat buzë, përfundimisht Archie ka ngjarë nga fisi i babit.

The hat looks strikingly similar to one worn by the Duke of Sussex for a flight with Princess Diana when he was six months old. Pictured, mother and son arriving in Aberdeen in 1985

Share With:
Translate »
486 Views