As vdekja e gjyshit nuk i bashkoi William dhe Harry-n

Ka nisur ceremonia mortore e Princit Philip, bashkëshortit të mbretëreshës Elizabeth. Ndërkohë që familjarët ndjekin në këmbë makinën e funeralit, mbretëresha e ka përshkruar rrugën me makinë.

As vdekja e gjyshit nuk i bashkoi William dhe Harry-n

Diçka tjetër që vihet re dhe në fakt që ishte paralajmëruar, është pozicioni i Harry-t dhe William. Të dy ecin të ndarë dhe në distancë nga njëri-tjetri duke u ndarë mes tyre nga burra të tjerë të familjes.

As vdekja e gjyshit nuk i bashkoi William dhe Harry-n

As vdekja e gjyshit nuk i bashkoi William dhe Harry-n

As vdekja e gjyshit nuk i bashkoi William dhe Harry-n

As vdekja e gjyshit nuk i bashkoi William dhe Harry-n

As vdekja e gjyshit nuk i bashkoi William dhe Harry-n

As vdekja e gjyshit nuk i bashkoi William dhe Harry-n

Share With:
Translate »
181 Views