Audicionet e “The Voice Kids” i hap… London Noor

Ditën e sotme kanë nisur audicionet për “The Voice Kids” . nKa qenë vetë moderatori Ledion Liço i cili ka paralajmëruar për nisjen e audicioneve përmes një foto mjaft të veçantë. Ai është shfaqur në prova së bashku me vogëlushin e tij London Noor. At e bir janë veshur njësoj dhe në këtë foto Londoni i ngjan mjaft moderatorit. “Testimi i mikrofonit kaloi me sukses!,”-ka shkruar Ledioni, ndërkohë që Londoni është duke prekur mikrofonin me dorë.

 

Share With:
Translate »
921 Views