Aurela Gaçe i kultivon shijet e muzikës vajzës së vogël | Video

Abigail, është vajza e vogël e Aurela Gaçes. Nëse vajzën e madhe, Grace, e kemi parë që ka marrë nga energjia e saj, duket se nuk mbetet pas as Abigail.
Nën ritmet e këngës së grupit Produkt 28, vajza e këngëtare kërcen si për të thënë që kënga po i pëlqen. Por në fakt është Aurela ajo që po ia dikton shijet që në vogëli ndërkohë që shkruan:
“Jo per gje po e kemi ne gjak bum pa pa bum pa pa pa ? 
Hopa Abigail imeeeee.#kemiveshurçorapetemotres?
@turjanhyska he mooo, shiko cfare i mesoj te voglave une??#Produkt 28 #Albani#Fabi#Turi ?”
Shpresojmë që Abigail të nfjekë hapat e mamit dhe të ketë të njëjtin sukses! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
731 Views