Bashkëshorti i Adelina Tahirit nuk do t’ia dijë për domethënien e dhuratës së Shën Valentinit edhe pse ajo është shtatzënë

Kjo ditë e sotme kishte në fokus të saj mënyrën se si vipat shqiptarë dhe ata të huaj e kaluan Shën Valentinin.

Pamë  surpriza dedikime dhe shumë gjeste të tjera të ëmbla të shprehjes së dashurisë. Por ajo që na ka bërë përshtypje ka qenë dhurata që bashkëshorti i ka bërë bukuroshes Adelina Tahiri. Bëhet fjalë për një parfum të një marke shumë të njohur.
Ne nuk e dimë se çfarë simbolizon parfumi në kulturën ruse por në atë shqiptare simboli i tij është ndarja. E megjithatë bashkëshorti i Adelinës dhe ajo duket se nuk i besojnë fare këto “legjenda urbane” pasi sido që të jetë dhurata është dhuratë.

 

Share With:
Translate »
1074 Views