Bashkëshortja e Elvis Naçit tregon si e humbi fëmijën e parë nga shtatzania me probleme

Imami Elvis Naçi dhe bashkëshortja e tij, Fatma janë prej 17 vitesh së bashku dhe kanë një martesë të suksesshme nga e cila kanë ardhur në jetë tre fëmijë. Fatma ishte e ftuar dje në “Ftesë në 5”, ku për herë të parë rrëfeu historinë e tyre të dashurisë.

Ajo tha se kanë patur vështirësi si çdo çift tjetër, madje ajo tregoi se shtatzaninë e parë e kishte me probleme dhe e humbi fëmijën, më pas e pati shumë të vështirë të kishte një shtatzani të dytë, por e ndihmuan lutjet e Zotit. Ajo tashmë gëzon tre fëmijë dhe janë shumë të lumtur si familje.

Ndiqeni në minutën e 14.

Share With:226 Views