Blake Lively zbulon sekretin e martesës së saj të lumtur me Ryan Reynolds, marrveshja paramartesore

Të martuar për dymbëdhjetë vjet, Blake Lively dhe Ryan Reynolds janë një nga çiftet më të bukur dhe më të dashur në Hollywood dhe si të gjithë çiftet edhe ata kanë gjetur formulën e duhur për të qenë të lumtur së bashku. Ishte aktorja që zbuloi një sekret të vogël të tyre, e ftuar e Amber Tamblyn në ‘Further Ado’: ajo dhe bashkëshorti i saj kanë një marrëveshje që ua ka lehtësuar shumë jetën në çift.

Ishte Lively ajo që kishte idenë, e cila në vitin 2011, kur filloi të dilte me kolegun e saj, propozoi një pakt: “Kur Ryan dhe unë u takuam, bëmë rregull që të mos punonim kurrë në të njëjtën kohë, në mënyrë që t’i jepnim përparësi jetës personale.”, tha aktorja. “Duhet ekuilibër,” shtoi më pas, duke kujtuar kohët në ‘Gossip Girl’, kur puna ishte një prioritet dhe nuk u ndal kurrë. Marrëveshja me burrin e saj ishte gjithashtu e suksesshme kur erdhën në jetë vajzat: James, 9 vjeç, Inez, 7, Betty, 4 dhe e fundit (ose e fundit) 1 vjeç, seksin e së cilës nuk e kanë zbuluar ende.

Sot preferojnë pikërisht jetën familjare, siç ka rrëfyer së fundmi Reynolds. “Për mua, koha më e mirë e ditës është t’i çoj vajzat në shkollë dhe t’i sjell në shtëpi,” shpjegoi ai për ‘People’ tetorin e kaluar. “Mendoj se si prindër jemi shumë më të përgatitur për të trajtuar çështjet kritike të fëmijërisë sesa kur ishim fëmijë. Tani është krejtësisht ndryshe. Njerëzit janë shumë më të vetëdijshëm. Dhe kjo është gjëja që na intereson më shumë, vetëdija me fëmijët tanë. Mos ji i lumtur, mos ji asgjë, thjesht ji i vetëdijshëm për veten dhe përqafo gjithçka.” Një vizion i ndarë nga gruaja e tij, me të cilën ai është në harmoni totale.

Share With:
Translate »
23 Views