Blerina bëhet nostalgjike, ja çfarë bënte 4 vjet më parë Dr. Flori

Përpos gjithë miqve që e kujtojnë gjithmonë, ajo që ndjen edhe mugesën e dhimbjen më të madhe pas ikjes së Dr. Florit është Blerina, gruaja e tij. E ka përkujtuar edhe sot përmes disa fotove që janë shkrepur fiks katër vjet më parë. Në atë kohë, Kaltrina argëtohej pafund me shokun e saj të ngushtë, të atin.
Kjo është edhe dhimbja më e madhe që Blerina ndjen tani. Nga kaq pak foto dallohet lehtësisht marrëdhënia speciale mes Florit dhe të bijës.

Share With:
Translate »
990 Views