Brenda ditëlindjes së Alteos, djalit të Fjodora Fjorës | Video

Fjodora Fjora është nënë e një djali që mban emrin Alteo. Të gjithë e kemi përgëzuar disa vite më parë kur ajo vendosi të birësojë një fëmijë duke i siguruar një familje dhe një të ardhme më të mirë. 
Sot, Alteo feston ditëlindjen e tij të katërt. Dhe kjo nuk ka qenë një ditëlindje e zakonshme. Mami Fjodora i ka sjellë personazhet e filmave vizatimorë në ditëlindjen e tij duke festuar së bashku me shokët e Alteos. 
Atmosfera është tejet e gëzueshme dhe të gjitha detajet i gjeni në videon e mëposhtme. 
Paç jetën e gjatë dhe të bukur Alteo! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1473 Views