Bruno Mars përsërit foton nga fëmijëria

Këngëtari Bruno Mars, një nga yjet botërorë të muzikës, i ka rikthyer ngjyrat fotos bardhë e zi. Sot ai shfaqet në një version të njëjtë me një foto nga fëmijëria veçse më i rritur dhe foto me ngjyra. Duhet thënë se ai është po njësoj i freskët si atëherë. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
591 Views