Çfarë do të thotë të ëndërrosh shtatzëninë, tënden apo të një gruaje tjetër?

Të ëndërrosh për një shtatzëni, tënden ose të një personi tjetër, ose thjesht të ëndërrosh një grua shtatzënë mund të ketë kuptime të ndryshme në varësi të kontekstit në të cilin ndodh historia e ëndrrës. Kjo ëndërr nuk lidhet gjithmonë me dëshirën për mëmësi nga ana e gruas që e bën atë.

Në shumicën e rasteve është një koncept më i gjerë: ju jeni gati të lindni diçka të re dhe të rëndësishme, që mund të jetë gjithashtu një projekt në punë, një profesion i ri, një partner i ri në horizont.

Nëse ëndërroni një person tjetër shtatzënë, kjo është një shenjë e mirë. Do të thotë që pavetëdija juaj po ju thotë se duhet të kërkoni diçka të re në jetën tuaj. Nëse ëndërroni një person që njihni, ndoshta në zemrën tuaj shpresoni që së shpejti të bëhet nënë. Ose ndoshta keni nevojë për një marrëdhënie më të ngushtë me të. Por edhe një moment introspeksioni për të rizbuluar veten, brendësinë tuaj më të thellë.

Nëse ëndërroni se keni zbuluar shtatzëninë në atë moment, ndoshta do të ndodhë diçka e papritur, por nuk mund t’ju themi nëse është e këndshme apo e pakëndshme, gjithçka varet nga ndjesia e përjetuar gjatë ëndrrës. Nëse e ndjeni fëmijën të lëvizë gjatë kësaj të fundit, nuk është aq pozitive sa mund të mendojmë, sepse diçka jo tamam e bukur mund të ndodhë në horizont. Nëse keni ëndërr që jeni shtatzënë me binjakë, së shpejti mund të merrni lajme që nuk dëshironi t’i keni. Ndërsa nëse e dini seksin e fëmijës së palindur, atëherë së shpejti do të mund të shihni ëndrrat apo projektet tuaja të realizuara përfundimisht.

Por çfarë nëse ëndërroni që gruaja juaj është shtatzënë? Në këtë rast mund të jetë vërtet një dëshirë jo shumë e fshehur për të zgjeruar familjen. Nëse, nga ana tjetër, është e dashura juaj ajo që pret një fëmijë, sipas interpretimit të ëndrrave do të ishte më mirë të njiheshit më mirë. Mjerë në shikim, atëherë, nëse në ëndërr është nëna juaj ajo që është shtatzënë. Po sikur të ëndërroni se jeni shtatzënë ndërsa jeni shtatzënë? Ekspertët argumentojnë se kjo është një shenjë e mirë, se gjithçka po shkon mirë, si dhe nëse ëndërroni të mbeteni shtatzënë, sepse kjo do të thotë se jeni një person i pjekur, ose nëse në ëndërr përpiqeni të lindni një shtatzëni. sepse do të thotë se diçka e rëndësishme po vjen dhe me angazhimin tuaj do të mund ta kapni menjëherë.

 

Share With:
Translate »
29 Views