Çifti i famshëm po presin fëmijën e tyre të parë

Millie Mackintosh është shtatzënë duke pritur fëmijën e saj të parë me partnerin Hugo Taylor.

Në një intervistë nga revista Hello!, Millie tregoi se priste një vajzë dhe në maj të vitit 2020 ajo do të vijë në jetë. “Dëgjimi i rrahjeve të saj të zemrës për herë të parë bashkë me Hugo ishte një nga momentet më të mahnitshme të jetës sime deri më tani,” Millie, e cila është 14 javë shtatzënë, tha. “Ndihem shumë me fat.

Jam e emocionuar që kjo foshnjë do të flejë në gjoksin tim dhe të marrë frymë.” Duke folur për gjininë e foshnjës së saj, Millie shtoi, “Jam shumë e emocionuar që është një vajzë. Do të isha i kënaqur sido që të ishte, por kur kuptova se kishim një vajzë, unë papritmas kuptova se kjo është ajo që doja vërtet.”

Share With:194 Views