Cikli menstrual pas abortit, ja se çfarë duhet të dini

Aborti spontan konsiderohet të jetë si humbja e shtatzënisë, e cila është e predispozuar të ndodh deri në javën e 20-të të shtatzënisë.

Humbja e shtatzënisë do të jetë e vështirë për një grua, si në aspektin emocional, ashtu edhe në atë fizik shkruan Belly Belly, transmeton Gazeta Shneta.

Hulumtimet kanë treguar se 10-20 përqind e shtatzënive përfundojnë në abort, mirëpo numri i saktë i abortit të hershëm ende nuk dihet.

Periudha e parë pas abortit spontan

Shumë gra përjetojnë ciklin e tyre të parë pas abortit sponan, rreth katër deri në gjashtë javë më vonë.

Këto janë disa gjëra që duhet t’i dini për ciklin menstrual pas abortit:

-Do të keni më shumë gjakderdhje se zakonisht;

-Erë më e rëndë;

-Dhimbje më të gjata dhe të rënda;

-Ndryshime të humorit.

Share With:
Translate »
44 Views