Cilën vajzë do të donte mami i Marisit që djali t’i çonte në shtëpi

Këtë javë, në studio janë ftuar të afërmit e konkurentëve, ku kanë treguar preferencat e tyre. Sot, mami i Marisit tregoi cilën nga vajzat pëlqen më shumë.

Në fillim më pëlqente Sindi, vajzë e kulturuar dhe e qetë, por më vonë pati diçka që nuk shkoi”- thotë mami i Sindit. Sipas saj, zgjedhja e radhës e Marisit, Ana e dytë është shumë e mirë. “Ana është vajzë korrekte, flet kur duhet, vazjë e sjellshme”.

Megjithatë ajo shton se zgjedhja i takon Marisit. Kritika për djalin e saj ishte që të flasë më shumë: “Duhet të tregojë veten, ti jepet mundësia që të dalë më shumë me vajzat dhe të flasë”.

Marisi ka zhvilluar një takim me Sindin që shkoi mirë, por deklarata e tij se trembet nga vajzat e virgjëra ndikoi që Sindi të mos e zgjidhte më në takim.

Ndërsa sot ai do të zhvillojë një takim 4 minutësh në studio me Anën.

Share With:
Translate »
283 Views