Dhembshurisht më e bukura! Babai dhe djali në “FOTON E VITIT”: Emocione, lot dhe shumë Dashuri

“Një foto është e barabartë me 1000 fjalë”, kështu mund të themi për fotografinë e realizuar nga fotografi turk Mehmet Aslan, e cila po quhet “FOTOJA e VITIT”.

Drithërima në çdo qelizë, dhimbje e madhe dhe lot, foto që të merr fjalët dhe të mbush zemrën, me shpresë e shumë dashuri.

Vendi ku është shkrepur ajo, është provinca turke Hatay, në kufi me Sirinë, dhe tregon tme’rrin e lu ftës.

Një baba që ka humbur këmbën e djathtë është mbështetur në paterica dhe mban djalin e tij, i cili ka lindur pa gjymtyrë të sipërme dhe të poshtme.

 

Kjo si pasojë e një çrregullimi, i shkaktuar nga barnat që nëna e tij duhej të merrte kur u sëmur pas lëshimit të gazeve toksike gjatë luf tës në Siri.

Fotoja u përzgjodh nga dhjetëra mijëra imazhe të dorëzuara nga fotografë nga 163 vende.

Share With:
Translate »
22 Views