Dianën? Jo, Kate kopjon zonjën e parë të Amerikës

Njerëzit çmenden pas saj dhe mundohen me çdo kusht t’i ngjajnë, ta kopjojnë, apo të frymëzohen nga ajo. Po Kate në fakt kujt i referohet? Kë ka si modël? Dianën? shtë përfolur shpesh, por gjatë një hulumtimi, ne zbuluam të kundërtën. Sidomos në fazat e shtatzanisë së saj. Kopjim e frymëzim mund ta quajmë ç`të duam. Fakt është që Kate shtatzënë ngjan edhe më shumë me Jackie Kennedy, ish-Zonjën e Parë të SHBA-së. Edhe në shtatzëninë e tretë, Kate është duke e tërhequr vëmendjen. Shihni fotot më poshtë dhe do të na besoni. /Kids’Time/

Share With:
Translate »
813 Views