Diellza na kishte thënë se i ngjan gjyshes por kjo foto i vërteton të gjitha

Duket se Diellza Kolgeci ka arsye të forta pse vazhdon të jetë njëra prej femrave më trendi sot pavarësisht moshës. Diellza ka treguar disa herë se bukuria është në gjenet e familjes së saj. Por me këtë foto të gjyshes së saj Lejla Orllati, i vërtetoi të gjitha. Fotografia është bërë në vitet e ’50 dhe duket se Diellza i ka ngjarë shumë asaj.

Share With:
Translate »
1504 Views