Diola Dosti flet për planet për një fëmijë të katërt

A do bëhet Diola Dosti nënë sërish? Mesa duket jo!

Ajo nuk ka plane të afërta për një fëmijë të katërt, megjithatë nuk e përjashton si mundësi në të ardhmen. Në një intervistë për podkastin e Evi Reçit, “Mami Evita”, Diola u pyet nëse po mendon për një fëmijë të katërt me partnerin e saj, Erolld Belegun.

Mendoj që kemi kalamaj mjaftueshëm për të rritur, Erolldi ka dy fëmijë, unë kam tre. Kështu që, po i sistemuam këta të pestë mirë jemi”, –tha Diola me të qeshur dhe duke shtuar:

“Sido që të jetë, ne bëjmë vetëm gjëra që na bëjnë të dyve të lumtur. Kështu që, nëse e mendojmë se ajo gjë do të na bëjë të lumtur, pse jo?”

Share With:
Translate »
46 Views