Disa arsye që ju perngojnë të mbeteni shtatzënë, por që i anashkaloni

Faktorët kryesorë që zvogëlojnë shanset për të patur një fëmijë janë, lindja dhe ushqyerja me gji, duke përdorur pilulat e kontrollit të lindjes, pirjen e duhanit.  Megjithatë, shumë shpesh edhe mungesa e këtyre arsyeve nuk garanton që ju do të mbeteni shtatzënë shkruan Bright side. Janë disa shkaqe tjera jo të njohura të cilat i gjeni me poshtë:

6. Ju konsumoni shumë yndyrna 5. Ju jeni bëni tepër ushtrime. 4. Indeksi i masës trupore është i ulët. 3. Partneri juaj është i stresuar 2. Ju përdorni lubrifikantin e gabuar. 1. Ju nuk mund të llogarisni në ciklin mestural përmes kalendarit

 

Share With:
Translate »
656 Views