DJ Ashley habit me deklaratën: Më dënonin në shkollë për shkak të madhësisë…

DJ Ashley James ka deklaruar së fundmi se, shpesh herë dënohej në shkollë për shkak t madhësisë së gjoksit të saj.

Ajo shpjegon se masa e saj e madhe e gjoksit ka qenë një “tragjedi” në jetën e saj, pasi shpesh herë futej në problem për shkak të keqkuptimeve që ndodhnin.

“Merrja dënime edhe kur përqafoja vëllain tim, gjithmonë trajtohesha si imorale për shkak të madhësisë së gjoksit dhe të formave të tjera”, shprehet ajo.

Share With:
Translate »
373 Views