Djali ‘pushtohet’ nga djalli, ulëret për 8 orë gjatë fluturimit

Një fluturim nga Gjermania në Amerikë është kthyer në një mankth për pasagjerët.

Një fëmijë që ulëriste në mënyrë të tmerrshme 8 orë pa ndaluar sikur ishte pushtuar nga ‘djalli’.

Një prej tyre që filmoi gjithçka tha: “Fëmija bërtiste pa u ndalur, qante duke qëndruar në të njëjtin vend dhe gjëja më absurde është se nëna e tij nuk bëri asgjë për ta qetësuar.”

Ndërsa një stjuardesë pyeti nënën e tij nëse dëshironte një iPad që ta qetësonte, por nuk bëri asgjë.

http://video.corriere.it/bimbo-pare-indemoniato-urla-8-ore-volo-video-diventa-virale/e804101c-13f3-11e8-93af-70bfe0994910

 

 

Share With:
Translate »
670 Views