Do mbeteni pa fjalë nga talenti i vogëlushes që krahasohet me Piccaso-n

Është vetëm 5 vjeçe, por është fëmijë i bekuar. Cassandra Gee, e njohur si Cassie, ka filluar të pikturojë që kur ishte 3 vjeç, dhe tani është bërë një fenomen në këtë sektor. Pikturat e saj shiten nga e ëma dhe deri tani ka shitur 100 të tilla. Të ardhurat e fituara përdoren për të financuar shoqata bamirësie. 

Share With:
Translate »
715 Views