Donaldit i duhet me patjetër të fitojë BBV sepse sipas Romeos babai nuk i ka lënë asgjë…

Mesazheve të shumta në shtëpinë e Big Brother Vip, i është bashkuar edhe Romeo me një video ku i ka kërkuar të vëllait të rrijë edhe ca aty sepse të shtëpisë po merren me ripunime e lyerje.

Me të qeshur Romeo i ka thënë Donaldit se babai i tyre e ka ndarë pasurinë mes tij dhe vëllait tjetër, Marios ndaj Donaldit nuk i ka mbetur asgjë. Për këtë arsye i duhet të fitojë lojën e Big Brother Vip dhe shumën prej 100.000 eurosh. Dy vëllezërit i kanë dhënë kurajo Donaldit duke e kujtuar se për çfarë ndodhet aty, se duhet të fokusohet në lojë. Videomesazhi e përloti Donaldin dhe u pasua me duartrokitje nga banorët e tjerë.

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/tv/CYR1zZUBazO/?utm_medium=copy_link

 

Share With:
Translate »
58 Views