Doni të dini çfarë mendon një fëmijë 2-vjeçar? 3 minuta brenda mendjes së tij

Nëse një herë në jetë keni dashur të dini se cfarë mendon fëmija juaj 2 vjecar, ka ardhur koha.

Jason Good, autor i disa librave mbi prindërimin si dhe gazetar në “Parents Magazine” na jep një ide të përgjithshme se si është të jesh një fëmijë 2- vjeçar brenda 3 minutash.

Secila nga gjendjet e mëposhtme zgjat 3 sekonda.

1. Dua të luaj me celularin e babit

2. Dua të luaj me këpucët e mamit

3. M’i hiq këpucët e mamit nga këmba taniiiii!

4. Dua ta hap dhe mbyll termostatin

5. Dua ta fik dhe ndez dritën e mikrovalës

6. Ka ndonjë këtu me celularin e të cilit nuk kam lozur ende?

7. KAM NEVOJË TË SHTYP CA BUTONA

8. Dua ta kap macen nga koka

9. Dua t’i shtrydh të gjitha pastat e dhëmbëve në lavaman

10. E marrtë dreqi, vdiqa për të ngrënë

11. BISKOTA

12. I urrej frutat

13. S’dua të rri më në karrige

14. Dua të luaj me iPad- in

15. Dua të dal jashtë. Jo s’dua

16. Dua t’i heq pantallonat

17. Nuk më pëlqen bluza që kam veshur

18. Dua të luaj me celularin e mamit

19. KAM NEVOJË TË SHTYP MË SHUMË BUTONA

20. Kam uri

21. Jo, jo ashtu

22. Ohh pooo, lëng frutash. Do ta derdh të gjithin mbi vete

23. Ku është babi?

24. Ku është macja?

25. Ku është mami?

26. SERIOZISHT, KU ËSHTË MAMI?

27. O Zot, më duket se mami iku përgjithmonë

28. Ja ku qenka mami. Dua të luaj pak me celularin e saj

29. Po më hahet prapë. Nejse

30. Sapo m’u kujtua që këto pantallonat nuk më pëlqejnë. M’i hiqni

31. MJAFT M’I HOQËT PANTALLONAT

32. Po më hahet shumë. Dua fasule po s’di si t’u them

33. Më në fund fasule. Vdes t’i hedh

34. PSE I KAM AKOMA VESHUR KËTO PANTALLONA?

35. Pa shiko pak, erdhi dikush i ri. Vras mendjen nëse ka celular

36. Jam i lodhur

37. NUK JAM I LODHUR

38. Dua të dal për një shëtitje por nuk dua të dal jashtë

39. Po as të rri brenda!

40. Kam nevojë të shtyp ca butona tani

41. E urrej këtë pelenën

42. Më kruheN sytë

43. Uauuu! Gishti im është ky?

44. MJAFT U PËRPOQËT TË M’I HIQNI PANTALLONAT

45. I urrej këto pantallona

46. Kjo bluza më kruan kurrizin

47. Jam i lodhur

48. Mjaft më pyete nëse jam i lodhur

49. Ku është ajo lodra që bën “bippp bippp”?

50. Dua të lahem me rroba veshur

51. Më vendosni pak këngën time të preferuar

52. Ku është macja?

53. Ca ka kjo bluza që kam veshur se s’po e kuptoj

54. Mos ishte gjë një lehje qeni?

55. U PËRPOQËT PRAPË TË MË HIQNIT BLUZËN!!

56. Dua të shikoj një qen

57. Jo, jo jashtë. Dua ta shoh këtu brenda

58. E kam penisin akoma aty? Aaa, shumë mirë

59. Urinova

60. Jam i lodhur

61. Përsëritje

Share With:
Translate »
1301 Views