E dinit që këta personazhe të njohur janë të adoptuar? Zbuloni kush është në listë

Shumë njerëz të famshëm vendosin të adoptojnë fëmijë nga e gjithë bota për t’u dhënë atyre një jetë të lumtur. Megjithatë edhe midis të famshmëve, ka nga ata që u rritën në një familje adoptuese.

Më poshtë po ju tregojmë 6 histori adoptimi të personazheve të njohur që u braktisën nga prindërit biologjikë dhe sot janë mjaft të suksesshëm.

Kur ishte e re nëna e Merlyn Monroe e dhuroi atë tek një familje e pasur. Mundësitë financiare e detyruan të bëjë një gjë të tillë.

Marilyn Monroe

Nicole Richie u la në jetimore nga prindërit e saj, pasi ata ishin shumë të vegjël për të rritur një fëmijë.

Nicole Richie

Steve Jobs ishte një fëmijë jashtë martese. Gjyshërit nuk e donin atë, prandaj e ëma u detyrua ta lërë. Prindërit adoptues nuk mund të bënin fëmijë.

Steve Jobs

Pasi prindërit e lanë, Nelson Mandela u adoptua në moshën 9-vjeçare nga një familje.

Nelson Mandela

Jamie Foxx është adoptuar që para se të vinte në jetë. Prindërit e tij nuk e donin prandaj kërkuan një familje që ta adoptonte.

Jamie Foxx

Edhe Bill Clinton është fëmijë i adoptuar. Pasi i ati i tij vdiq, e ëma e la tek gjyshërit e saj. Ajo u martua disa vite më vonë me Roger Clinton, i cili vendosi ta marrë Bill-in në familjen e tij për t’i dhënë edhe mbiemrin.

Bill Clinton

Share With:
Translate »
118 Views