Edhe në pritje të ëmbël këto gra dinë si të vishen!

Kate Middleton është duke pritur fëmijën e saj të tretë, dhe si gjithmonë veshjet e saj janë perfekte! Ja disa nga gratë e njohura që kanë spikatur për veshjet e tyre kur kanë qenë në pritje të ëmbël.

Princeshë Diana

Mbretëresha Máxima e Holandës

Mbretëresha Letizia e Spanjës

Kate MIddleton

Share With:600 Views