Edhe pse të ndarë Lirimi i dedikon urim emocionues Lules

Lulja dhe Lirimi muaj më parë kanë vendos t’i japin fund martesës e tyre disa vjeçare.

Lulja dhe Lirimi kanë në jetë dy vajza,

Edhe pse të ndarë në ditën me të veçantë për Lulen, nuk ka munguar as urimi nga Lirimi ku shprehet me fjalët më të bukura për të.

“Urime ditëlindjen për njeriun mat mirë qe kam njoftë në jetën time, për njeriun qe pa marr parasysh gabimet e sfidat qe ti ka sjell Zoti ty ti prapë qëndron kokën lart, dhe je femra me krenare se unë njoh. Jam shumë i lumtur i qet se vajzat e mia kanë një njeri si ti në krah me moshë kaq te re por kaq te pjekur” ishte shprehur Lirimi.

 

Share With:
Translate »
65 Views