Egla debaton me Françeskën: Ç’punë ke ti me mëmësinë time?

Françeskën teksa kjo e fundit i rikujton aktores momentet kur ajo ka qarë në shtëpi për shkak se ende nuk është bërë një nënë.

Shpeshherë kemi parë që banorët të ‘sulmojnë’ Eglën lidhur me këtë çështje, madje përpara pak ditësh Egla u shpreh se ka marrë një ‘vendim’ për të bërë një fëmijë kur të dalë prej shtëpisë së ‘BBV3’, pasi i kishte ardhur ‘në majë të hundës’ teksa banorët e tjerë ia përmendin shpeshherë këtë gjë.

Lexo edhe :

Pjesë nga biseda

Françeska: Ke qarë dhe ke thënë kam dashur të bëj një fëmijë, por s’kam patur mundësi ta bëj, la la la. Po për çfarë ke qarë ti tek shkallët?

Egla: Po çfarë të duhet ty? Ku hyn ti?

Françeska: Po pra po gënjen tani, po bie me këmbët e tua. Sepse ti për atë arsye ke qarë. Tani thua po të kisha dashur e kisha bërë? Çfarë po thua moj Egla?

Egla: Unë ëndrrat e mia i realizoj, por çfarë pune ke ti me mëmësinë time? Apo do fusësh dhe ti hundën tate?

Share With:
Translate »
19 Views