Eldioni ka nevojë për ndihmë, ai rrezikon jetën nga leukemia

Eldioni është vetëm gjashtë vjeç, por po kalon një sëmundje të rëndë. Vogëlushi nga Kosova vuan nga leukemia, ndërsa gjendja e tij shëndetësore përkeqësohet çdo ditë.

Familjarët e tij bëjnë apel për ndihmë, pasi rasti nuk mund të trajtohet në Kosovë.

Për trajtimin e vogëlushit në një shtet të huaj nevojiten 20 mijë dollare dhe deri tani janë mbledhur 5 mijë dollarë. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të kontribuojnë mund të klikojnë këtu.

Share With:314 Views