Elia Zaharia kaloi fundjavën me të ëmën, por çfarë i shqetëson ndjekësit e aktores

Pas gjithë zhurmës së divorict, skandalit të videos dhe bujës në mediat vendase dhe ndërkombëtare, Elia Zaharia dhe Princ Leka duket se kanë gjetur qetësinë në rrugë të ndara.

Ndërkohë që Princi shijon lidhjen e re me fotografen Blerta Celibashi, Elia ka treguar se ka kaluar ditë pushimi me nënë e saj, Yllka Mujon.

Por ajo që ndjekësit e saj komentojnë në çdo postim pas divorcit është se fakti që Elia mban ende mbiemrin Zogu në Instagram. Proces që zgjat vetëm pak minuta për ta ndryshuar.

Edhe pas komenteve të shumta, Elia ka zgjedhur të mos e komentojë këtë detaj

Share With:
Translate »
41 Views