Elita Rudi tregon si është jeta me dy bebe dhe të gjitha mamatë bien dakord me të

Të jesh mama mes shumë impenjimesh e angazhimesh ndonjëherë kërkon një përkushtim tepër të madh.
Elita Rudi vendosi që pasi u bë nënë për herë të parë të shkëputej nga bota e televizionit, duke lënë pas moderimin, e duke shijuar 100% mëmësinë. Në një ditë si e sotmja, Elita ka treguar si është jesh nënë e dy fëmijëve që tanimë i marrin kohën kryesore.
“Mëmësia është një lëmsh, sfidë, çmenduri, me netë të gjata pa gjumë, të japësh gjithë kohës dhe është aq e bukur sa nuk të besohet. Gëzuar ditën e mamave. Secila prej jush është e mrekullueshme”, ka shkruar Elita.
Në këtë mënyrë Rudi ka përshkruar eksperiencën e saj fantastike të të qenit mama e dy fëmijëve, momente të cilat deri më tani i kanë sjellë kaq shumë gëzim dhe lumturi.

Share With:
Translate »
256 Views