Emocionuese! Vëllezërit dhe motra surprizojnë Meritonin! Ai shpërthen në lot, bashkë me banorët e tjerë

Surprizë emocionuese për Meritonin.

Pas rrëfimit në linjën e tij të jetës, dy vëllezërit, Alberti dhe Agnisi dhe motra Agnesa kanë surprizuar Meritonin dhe ky i fundit nuk i mbajti dot lotët.

“Vazhdo, je kampion të dua shumë. Mos qaj, të kanë mbetur pak ditë, u kry. Bëhu i fortë edhe pak”-ishte mesazh i vëllezërve të ti

“Dritë, je krenaria jonë e madhe. Të lumtë për vlerat që ke treguar, ke treguar që respekton një femër deri në pikën e fundit, mos qaj të lutëm. Forca edhe pak ka mbetur”-i tha motra Meritonit.

Nga surpriza e veçantë, janë prekur edhe banorët e tjerë të cilët nuk kanë mbajtur dot lotët.

 

Share With:
Translate »
13 Views