Ende asnjë gjurmë nga humbja e vajzave shqitare Anisa dhe Melisa

Anisa Ajro nga Shkupi, nxënëse 12-vjeçare në klasën e shtatë dhe Melisa Kurtishi 15 vjeçare nxënëse në klasën e nëntë.

Këtë gjë e kanë bërë të ditur edhe nga policia.

“Më 30.03.2023 në Stacionin policor në Bit Pazar në ora 20:30 E.A (38) ka raportuase se vajza e tij A.A (12) ka ikur nga shtëpia, ndërsa rreth orës 22:00, Gj.O (15), po ashtu ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia. Po merren masat për gjetjen e personave”, thonë nga policia.

Familjarët u bëjnë thirrje qytetarëve që nëse kanë informacione në lidhje me vajzat t’i kontaktojnë. Babai i Anisa Ajro, Engin Ajro, tregon i dëshpëruar ngjarjen. Ai thotë se e gjithë familja është mbledhur, nuk dinë ku të drejtohen për ndihmë dhe janë tepër të shqetësuar.

Numri i kontaktit: i babai i Anisa Ajros, Engin Ajro: 072 232 983

Share With:
Translate »
87 Views