Eranda Libohova në pritje të ëmbël?

Jeta e saj personale është vënë shpesh në qendër të vëmendjes edhe pse ajo është hermetike në këtë pjesë. Ndërkohë që vitet kalojnë, ne jemi gjithë sy e vesh për lajme të reja nga Eranda Libohova. Madje edhe kur ajo e bën diçka pa shkak ndoshta, ne mundohemi të marrim një mesazh. E tillë ëshë edhe kjo foto e publikuar dje në rrjetet e saj sociale, ku përveç sharmit dhe elegancës së saj, ne vumë re detajin e dorës që e ka afruar tek barku, foto tipike e grave dhe vajzave që janë në pritje të ëmbël. Nuk e dimë si është e vërteta, por ne shpresojmë shumë të jetë ashtu siç po mendojmë! /Kids’Time/

Share With:
Translate »
2811 Views