Fëmijët dhe bashkëshortja e Dritan Priftit pozojnë topless për ‘American Vogue’

Fëmijët e Dritan Priftit edhe pse në moshë të vogël, i janë futur botës së modelingut prej disa vitesh. Në një foto të postuar në rrjetet sociale nga djali i tij, David, shihet e gjithë familja (veç Dritanit), duke pozuar për revistën ‘American Vogue’. Në disa intervista të dhëna më parë, David është shprehur se ai dhe motra e tij kanë qenë më të angazhuar me modelingun, por duket se tashmë po merr pjesë e gjithë familja në setet fotografike. Kujtojmë se disa kohë më parë Dritan Prifti dhe Ilir Meta u përfshinë në një video-skandal të regjistruar nga vetë Prifti, në lidhje me disa aferra korruptive me tenderat e hidrocentraleve.

Share With:
Translate »
5238 Views