Fëmijëve tuaj po ju servirin përmbajtje pornografike në filmat vizatimorë

Prodhuesit e mëdhenj të filmave vizatimorë janë akuzuar vazhdimisht për futjen e mesazheve subliminale në filmat për fëmijë.

Shpesh këto akuza janë kaluar si teori konspiracioni, por në disa raste të paktën askush nuk ka mundur t’i mohojë.

Një formë penisi që shfaqet pa arsye apo forma të tjera me natyrë seksuale janë të përfshira në filmat për fëmijë duke rritur nevojën që prindërit të jenë më të kujdesshëm se çfarë shohin të vegjlit e tyre.

Për më tepër, ndiqni galerinë që shoqëron këtë lajm dhe vendosni ju nëse ju duken apo jo problematike.

Share With:
Translate »
829 Views