Foto nga lufta, vajza e alivanosur është një këngëtarja e famshme kosovare

Gjatë kohës së okupimit shumë qytetarë të Kosovës janë detyruar që të largohen nga shtëpitë e tyre prej forcave serbe. Shumë nga ta janë zhvendosur nëpër kampet të ndryshme si në Shqipëri, Maqedoni. Por, kampi në Bllacë, në zonën kufitare të Kosovës me Maqedoninë gjatë kësaj kohe më saktësisht me 3 Prill 1999 është shkrepur një fotografi ku shfaqet një vajzë e re alivanosur e cila kishte pesë ditë që qëndronte aty. Kjo vajzë tani është shumë e famshme dhe një nder këngëtaret më të njohura shqiptare. Siç shihet edhe në fotografi mund të vëreheni fare lehtë që është këngëtarja Fjolla Morina.

Share With:
Translate »
1000 Views