Foto që po bën xhiron e rrjetit, si dukej kryeministri Rama 5 vjeç

Po bën xhiron e rrjetit sot një foto e vjetër e kryeministrit Edi Rama, ku ai shfaqet në moshë shumë të vogël, vetëm 5 vjeç. Në foto mund të shihet qartë se kryeministri ruan edhe sot të njëjtat tipare.

Rama festoi pak ditë më parë 55-vjetorin e lindjes. Kryeministri publikoi në Instagram një foto të realizuar së fundmi dhe një foto në moshë më të re.

“Faleminderit pafund dhe ndjesë për pamundësinë që t’u përgjigjem një për një, urimeve tuaja të pafundme për 55 vitet e mia. ‘Tekefundit s’kanë rëndësi vitet e jetës tënde. Ka rëndësi jeta në vitet e tua’, thoshte Presidenti Lincoln”, shkruante Rama krahas postimit.

Share With:267 Views