Fotografi të fëmijëve që të prekin zemrën

Në l uftë humbin jetën mijëra njerëz të pafajshëm,prishen shtëpi dhe në fund beteja nuk sjell liri të plotë.

Dikur historiani britanik Juliet Gardiner, në një deklaratë që vlente për Britaninë, Poloninë dhe më gjerë rreth LDB ka deklaruar: “Të rënët e harruara të Luf tës së Dytë Botërore ishin fëmijë”.

Share With:167 Views