Gati për të shkuar në shkollë, çfarë kanë vendosur Kate dhe William për djalin e tyre?

Ndonëse nuk dihet ende se si do të vazhdojë shkolla vitin e ardhshëm për shkak të pandemisë, Kate Middleton dhe Princ William janë duke planifikuar se çfarë do të bëjnë me studimet e djalit të tyre, Princ George.
Sipas traditës së pallatit mbretëror, duke qenë se vitin tjetër George mbush 8-vjeç do i duhet të studiojë në vendet ku William dhe Harry kanë ndjekur shkollën më parë.
Pavarësisht traditës, eksperti i pallatit mbretëror, Ingrid Seward u shpreh se Kate dhe William do ta ndjekin me kujdes këtë hap për të voglin e tyre.
Ai shtoi se dyshes do i duhet të shohë dhe të njohë më me kujdes personalitetin dhe dëshirat e George, për të vendosur më pas rreth shkollimit të tij.

Share With:235 Views