Gazetarja shqiptare poston më në fund foton e vajzës së sapolindur

Lindi direkt pas edicionit të lajmeve. Pranvera Borakaj dha edicionin informativ të mëngjesit dhe menjëherë pas përfundimit të lajmeve vajza e lajmëroi se kishte ndërmend të vinte në jetë.
Pranvera ka postuar një foto të dorës së vogël të së bijës. Nusepashkën ia paska vendosur menjëherë. Me çfarë emri e ka pagëzuar vallë?
Nuk ka zbuluar më shumë.

Share With:
Translate »
1141 Views