Gjenden letrat që Steve Bing i la djalit dhe vajzës së tij para se të hidhej nga kati i 27-të

Djali 18-vjeçar i Liz Hurley, Damian, u raportua se ka gjetur një shënim nga babai multi-milioner vetëm disa orë para vdekjes së tij.

Steve Bing gjithashtu i shkruajti vajzës, Kira Kerkorian Bing, e cila ka lindur nga një marrëdhënie tjetër e Bing.

Prezantuesi i “TV American”, Billy Bush, zbuloi se investitori, i cili kishte një pasuri me vlerë 482 milion dollarë, la “një shënim për secilin fëmijë”.

Menaxheri i ndërtesës dhe policia në Los Angeles janë ata që i kanë kaluar letrat fëmijëve.

Bush tha: “Unë kam miq që ishin miq me të. Steve ishte në depresion me një D të madhe. Koronavirusi ishte padyshim një faktor. Me të vërtetë u hutua me të. Një burim tjetër më tha që ishte shumë i dëshpëruar. Shokët e ngushtë janë të shokuar nga vdekja e tij. Burimet i thanë ‘Extra’ që ai vuante nga çrregullimi bipolar. ”

Ish e dashura, Sharon Stone, i tha Bushit: “Kjo është vërtet e vështirë. Ai ishte një person i ndërlikuar për të cilin nuk mendoja se gjithmonë merrte vendime të mira. Është e vështirë. Është shumë e vështirë. ”

Damian falënderoi ndjekësit e tij në mediat sociale për “mirësinë e tyre” të shtunën.

Ai shkroi: “Dashuria dhe mbështetja jote më kanë ndihmuar shumë gjatë kësaj periudhe sfiduese.”

Damian kishte ndarë një mesazh në lidhje me vdekjen e babait të tij, ku shkruante: “Kjo është një kohë shumë e çuditshme dhe konfuze dhe unë jam jashtëzakonisht mirënjohës që rrethohem nga familja dhe miqtë e mi fenomenalë.”

Damian mund të bëhet adoleshenti më i pasur në botë nëse trashëgon vetëm një pjesë të pasurisë së babait të tij.

Share With:148 Views