Granit Cana flet për familjen: “Babai është martuar me tjetrën, nga mosha 8 vjeç jam rrit me mamin dhe motrën”(VIDEO)

Graniti, Semi, Monika dhe Sabiani janë banorët e dënuar për këtë javë.

Ndërkohë, Semi dhe Graniti pasi janë zgjuar nga gjumi kanë diskutuar për familjen.

Graniti ka treguar se prindërit e tij janë ndarë kohë më parë.

Tutje, ai shtoi se kishte momente që i ka munguar babai dhe nuk ka kontribuar aq në rritjen e tij dhe motrës dhe nëna është kujdesur për të dy.

Share With:
Translate »
212 Views