Hera Hoxha ka një pyetje mjaft interesante për mami Rezin | Video

Këngëtarja Rezarta Shkurta ka publikuar në rrjete sociale një video mjaft të bukur të së bijës.
Në këtë video Hera e vogël, si një aktore e vërtetë interpreton dhe ndër të tjera bën pyetjen mjaft interesante. “Po paratë si blihen?”
Nuk është hera e parë që vogëlushja e këngëtares bën video të tilla mjaft simpatike.

ta

Share With:
Translate »
845 Views