“Hodhi fëmijët” Egla Ceno nxjerr bllof produksionin flet për rastin e Alma Arrazit

Egla Ceno për të disatën herë ka nxjerr zbuluar produksionin me dekalarat e saj. Së fundmi ajo në një bisedë me Julin ka komentuar ngjarjen e rëndë të vetëflijimit në lumin Buna të nënës me tre fëmijët.

Ndonse në rregulloren e rreptë të Vëllait të Madhë nuk lejohet asnjë informacion nga jashtë për banorët videoja e mëposhtme ku shfaqet Egla Ceno tregon të kundërtën dhe vë totalisht në dyshim trasparencën e produksionit. Banorët si duket janë informuar për rastin si të gjithë qytetarët.

Share With:
Translate »
20 Views