I kërkon vajzës 2-vjeçe ta përqafojë, por përgjigjja e saj e bën “të digjet” përbrenda

Jeta si një nënë në pune mund të jetë e vështirë, pasi përpiqeni të balanconi përparësitë tuaja dhe të shfrytëzoni sa më shumë kohën tuaj me familjen.

Dhe për një prind me një vajzë të re, një ndryshim i paqartë në sjelljen e fëmijës së saj po krijon një shkak shtesë për shqetësimin.

Historia është kjo: Vajza dy vjeçare, është duke u kujdesur nga gjyshja ndërsa mamaja është e zënë gjatë javës dhe duket se ka ngjallur paksa një ndryshim në marrëdhënien nënë-bijë.

Ajo i shkroi Reddit që të kërkonte këshilla: “Vajza ime rastësisht filloi të më quante” nënë “dhe është vërtet e çuditshme.

Unë u ktheva në shkollë këtë muaj dhe me orarin tim kam fatin të shoh vajzën time për më shumë se një orë nga e hëna deri të enjten. Nëna ime kujdeset për të gjatë ditës, dhe ajo do të fillojë ta quajë mamanë si në nënë edhe pse ajo është gjyshja.

A më urren tani? I them hajde më jep një përqafim dhe ajo do më përgjigjet “jo faleminderit nënë, largohu”.

Është vërtet qesharake, nuk do të gënjej, por unë ndjehem sikur ajo po më vret nga brenda”.

Prindërit e tjerë ishin të shpejtë për të siguruar nënën se mungesa e papritur e dashurisë nuk ishte asgjë për t’u shqetësuar.

Share With:
Translate »
688 Views