I përmendi vajzën, Lediona acarohet keq me Eglën, debati degradon në ofendime: E pafytyrë, prandaj ke…

Pas primet të mbrëmjes së djeshme, Lediona dhe Egla kanë debatuar ashpër me njëra tjetrën në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Çdo gjë filloi pasi aktorja i përmedi vajzën gazetares, e cila shpërtheu keq duke i thënë se për këtë ka mbetur kaq e ligë në shpirtë.

“Fytyrë katërore, e pashpirte”- u shpreh Egla, ndëra Lediona u acarua keq duke i thënë që është e pafytyrë.

Pjesë nga debati:

Egla: Gocën e ka afruar vetë ose e ka afruar ajo me gjynahllëkun e vet

Lediona: Gjynahe nuk kam unë, ok. Prandaj ke mbetur kështu ti se je e ligë në shpirtë

Egla: Si kam ngelur unë moj

Lediona: Ashtu siç je. Në rregull? Po e ti e sulmove Ilnisën moj, sulmove Heidin moj, pse i rrotullove kështu moj. A e din se çfarë je?

Egla: Si kam ngelur moj?

Lediona:  E din se çfarë je? U mërzite me mua që nuk të pyeta për sytë se si më rrinë

Egla: Si kam ngelur unë?

Lediona: Kështu siç je dhe mos më hajde mua kështu. Ec moj se më dukesh shumë  e padukshme

Egla: Fytyrë katërore, e pashpirtë

Lediona: Jam shumë e lumtur siç e kam surratin dhe falënderoj Zotin se si më ka bërë. Shko dhe shikoje një herë veten tënde

Egla i afrohet më shumë gazetares, ndërsa banorët tentojnë që ti ndajnë vajzat nga njëra-tjetra në mënyrë që mos të ketë ndonjë përleshje fizike mes tyre.

Egla:  O llafazane si kam ngelur?

Lediona: Shko dhe shikoje veten një herë në pasqyrë. Paguhem për këtë punë

Egla: Jo për të qenë pa shpirtë dhe pa shtyllë kurrizore

Lediona: Zonja dhe edukata

Egla: Unë skam thënë që jam zonjë me edukatë

Lediona: Nuk të shpëtoj nga

Egla: Je pa shtyllë kurrizore dhe unë kështu jam, ti akoma se ke kuptuar

Lediona: Ti, ti je e pafytyrë

Share With:
Translate »
34 Views